Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، دکتر محمدجواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به ظرفیت‌های بالای تولیدی این مجموعه  گفت: به جهت توسعه بخش کشاورزی باید در راستای مطالبات بر حق کشاورزان و تولیدکنندگان این بخش بتوانیم ماشین آلات کشاورزی به ویژه تراکتور مورد نیاز را تولید کرده و در اختیار کشارزان قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اوبا بیان اینکه میزان تولید کارخانه تراکتورسازی تبریز با میزان نیاز جامعه کشاورزی همخوانی ندارد، گفت: علیرغم ایجاد ظرفیت‌های خوبی در این زمینه، نیاز جامعه کشاورزی فراتر از این میزان می‌باشد.

او با بیان اینکه در حال حاضر طبق آمار حدود ۳۰ هزار نفر کشاورز یا تولیدکننده متقاضی دریافت تراکتور می‌باشند، ادامه داد: این در حالی است که میزان ظرفیت تولیدی مجموعه تراکتورسازی ایران در تبریز در حدود ۱۵ الی ۲۰ هزار دستگاه می‌باشد لذا کمک و پشتیبانی از این مجموعه از طریق اعطای اعتباراتی که در سطح کشور وجود دارد چه از طریق اعتبارات ملی و صندوق توسعه ملی یا بانک‌ها ضروری به نظر می‌رسد.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه در بودجه سال ۱۴۰۱ به طور خاص به این مجموعه توجه شده و تصمیم بر اختصاص اعتبارات خاصی گرفته شده است، گفت: قیمت دستگاه‌های تولیدی در حال حاضر مورد گله مندی کشاورزان و نیز شرکت تراکتورسازی تبریز به عنوان تولیدکننده را فراهم آورده است لذا از طریق اختصاص اعتبارات خاص باید فضایی ایجاد شود که هم تراکتور با قیمت مناسب به دست کشاورزان و بهره برداران برسد و هم فضای تولیدی دچار مشکل و خسران مالی نگردد.

 عسگری بیان داشت: ارزیابی‌های میدانی بازدید امروز حاکی از آنست که زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های بالقوه موجود در تراکتورسازی تبریز، قابلیت‌های بسیار بالایی است و افزایش میزان تولید و فراهم نمودن فضای صادرات قطعاً امکان پذیر می‌باشد از آنجاییکه تراکتورسازی تبریز یک برند بین المللی است ضرورت دارد از ظرفیت‌ها و پشتیبانی‌های مالی کشور در جهت افزایش تولید استفاده گردد.

او گفت: در راستای افزایش قیمت تراکتور حتماً جلساتی با وزیر محترم صمت و دستگاه‌های متولی برگزار خواهد شد تا دغدغه کشاورزان در ارتباط با این موضوع برطرف شده و از ظرفیت تراکتورسازی تبریز در اقصی نقاط کشور در بخش کشاورزی استفاده گردد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشاورزی تولید تراکتورسازی تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۴۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات بازآفرینی محور دلجویی هنوز اختصاص نیافته است

عضو شورای شهر زنجان گفت: بزرگترین سرمایه‌گذاری شرکت بازآفرینی کشور در محور داوود قلی و دلجویی شهر زنجان قرار دارد که قریب به یک هزار میلیارد تومان است اما هنوز اعتبارات مربوط به آن اختصاص نیافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، مهدی طالب، در جمع خبرنگاران با انتقاد از برخوردهای انجام شده در ارتباط با المان غواصان دریادل اظهار کرد: متأسفانه فرق پیشنهاد با مصوبه را نمی‌دانند، اینکه اگر پیشنهادی برای میدان بسیج شده، ما قبل از آن هم مصوبه‌ای در ماده ۵ داریم که المان غواصان را تأیید کرده است.

وی افزود: موضوع احداث المان در میدان بسیج مصوب شده اما گفته می‌شود که آن فقط یک پیشنهاد بوده است، پس درخواست داریم حداقل به طرح‌های بالا دستی شهر که خودشان تأیید و امضا و ابلاغ کرده‌اند، پایبند باشند.

عضو شورای شهر زنجان با بیان اینکه در ارتباط با مسائل ترافیکی نیز طرح جامع ترافیکی وجود دارد، اضافه کرد: در طرح جامع ترافیکی هم حتی یک بار طرح را مطالعه نکرده‌اند تا بدانند در کدام قسمت این شهر مشاور طرح ترافیک، درخواست طرح و تقاطع ترافیکی را داده است.

طالب در ارتباط با بحث بازآفرینی شهری نیز گفت: قانون‌گذار برای توسعه بافت‌های فرسوده و سکونتگاه‌های غیر رسمی قانون بازآفرینی شهری را تدوین کرده است که باید در شهر زنجان نیز اجرایی شود.

وی با اشاره به اینکه بزرگترین سرمایه‌گذاری شرکت بازآفرینی کشور، در محور داوود قلی و دلجویی شهر زنجان قرار دارد که قریب به یک هزار میلیارد تومان است، اضافه کرد: اعتبارات مربوط به این پروژه هنوز اختصاص نیافته است و انتظار داریم ریاست کمیته نسبت به پیگیری منابع در این حوزه اقدام کند، چون اگر آزاد نشود، در استان‌های دیگر هزینه خواهد شد.

عضو شورای شهر زنجان در ارتباط با جابه‌جایی ساکنان کوی فلسطین هم گفت: شهرداری یک هکتار زمین خود را در اختیار آنها که بیش از ۱۰۰ خانوار هستند؛ قرار داده است اما در این چند ماه کمیته بازآفرینی تشکیل نشده است.

کد خبر 749835

دیگر خبرها

  • اعتبارات خوبی برای به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • اعتبارات بازآفرینی محور دلجویی هنوز اختصاص نیافته است
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • وزیر صمت: تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند
  • تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران
  • اختصاص ۵۹میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در ایلام
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده پرستاران
  • پرسپولیسی‌ها در لیست سیاه گل‌محمدی
  • تمایل زیمبابوه به استفاده از صنعت تراکتورسازی ایران