Web Analytics Made Easy - Statcounter

وی با اشاره به اینکه برگزاری نمایشگاه‌های این چنینی و ارائه مباحث تخصصی در حوزه کشاورزی از خوزستان شروع شده که کار جدید و خوبی است، افزود: خوزستان را نباید سیاه نشان داد بلکه باید به ظرفیت‌های این استان با نگاهی متفاوت و مثبت بپردازیم تا به جذب سرمایه گذار کمک و برای حل مشکل اصلی کشور (حوزه اشتغال) در سطح خوزستان و کشور نقش آفرینی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس تصریح کرد: بر اساس گزارش متولیان برگزاری نمایشگاه برای اولین بار ادوات و ماشین آلات کشاورزی از دیگر نمایشگاه‌های مرتبط با حوزه کشاورزی مثل نهاده‌ها، آبیاری، دام و طیور مجزا و با استقبال خوبی هم روبه‌رو شدند؛ برای افراد فعال در حوزه تخصصی کشاورزی دریافت اطلاعات و آشنایی با این ماشین آلات بسیار مفید است.

یوسفی با اشاره به اینکه محصولات ارائه شده در نمایشگاه نشان دهنده پیشرفت تکنولوژی در کشور است، تأکید کرد: باید برای فرهنگ سازی حرکت کشاورزان به سمت مکانیزه شدن کشاورزی همکاری داشت که برگزاری این نمایشگاه به کشاورزی نوین و حرکت به سمت استفاده از ماشین آلات توسط کشاورزان کمک می‌کند؛ باید تشکل‌های کشاورزی بیشتر از گذشته سازماندهی و با برگزاری نشست‌های تخصصی کشاورزان را به استفاده از این ماشین آلات تشویق کنند.

وی عنوان کرد: وقتی فقط یک دستگاه می‌تواند چهار مرحله آماده سازی زمین را از جمله شخم زدن و دیسک زدن انجام می‌دهد باید با انجام کارهای تلفیقی و همکاری تشکل‌های کشاورزی نسبت به ترغیب کشاورزان برای استفاده از این تجهیزات نوین اقدام کرد.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس با تأکید بر اینکه باید در حوزه قانون گذاری هم برای حمایت از کشاورزان در سطح ملی و استان خوزستان کمک کنیم تا کشاورزان از نظر تأمین منابع مالی هم به توانمندی خرید تجهیزات نوین برسند، گفت: مهمترین مزیت خوزستان همین ظرفیت‌های حوزه کشاورزی است که نسبت به نفت، گاز، پتروشیمی، بنادر و یا مرزهای صادراتی پررنگ‌تر است؛ خوزستان با حجم ۱۷.۳ میلیون تُن تولید محصولات کشاورزی رتبه یک کشور را دارد و در زمینه تولید گندم با میزان تولید ۱.۳ میلیون تُن هم مقام اول را به خود اختصاص داده است.

یوسفی با اشاره به اینکه خوزستان در حوزه صادرات خرما نیز مقام اول کشور و دانه‌های روغنی و تولیدات آبزیان هم رتبه دوم یا سوم را دارد، بیان کرد: ما باید از تولید داخلی و کشاورزان حمایت کنیم چون بیشتر دولت‌ها از آنها حمایتی ندارند؛ متأسفانه هر جایی که مثل صنایع خودروسازی انحصاری و یا شبه دولتی شد به تبع باعث زحمت مردم و کاهش کیفیت محصولات تولیدی شد.

وی اضافه کرد: در حوزه تراکتور هم همین وضعیت است که باید به مسئولان وزارت صمت و جهاد تذکر دهیم چون تراکتور برای کشاورزان نه تجاری بلکه مصرفی است ولی فعلاً به آنها تحویل داده نشده ولی در بازار آزاد به قیمت گزاف فروخته می‌شود؛ اگر حمایت از کشاورزی برای خرید ادوات و ماشین آلات مثل تراکتور انجام نشود، اعلام حمایت‌ها فقط در حد حرف می‌ماند.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس یادآور شد: در علم اقتصاد و حرکت به سمت صنعتی شدن یا GDP حوزه اقتصادی که در کشورهای دیگر تدوین شده اینکه استان‌ها در همه حوزه‌ها بخواهند صاحب تکنولوژی شوند، صحیح نیست؛ مثلاً وقتی اولویت و ظرفیت یک استان در حوزه کشاورزی باشد باید به سمت مکانیزه شدن، بهره وری بیشتر، افزایش راندمان در هکتار و تولید محصول و همچنین توسعه صنایع جانبی حرکت کرد.

یوسفی با اشاره به تنوع محصولات تولیدی خرما در خوزستان تصریح کرد: امسال به دلیل مشکلاتی چون انسداد مرزها عملاً بخش عمده‌ای از صادرات که فروش صنعتی بود با مشکل مواجه شدیم؛ همچنین تا قبل از این حتی یک ریال اعتبار در بودجه برای خرید تضمینی خرما پیش بینی نشده بود ولی تعاون روستایی و وزارت جهاد را مکلف کردیم تا این خرید تضمینی را انجام دادند و کشاورزان بیشتر از این آسیب نبیند.

وی ادامه داد: تعاون روستایی و وزارت جهاد چون قصد داشته که خرمای تولید شده را با قیمت‌های خیلی حداقلی خریداری کنند و ظرف پنج ماه به صورت یکجا در دو قسط هزینه خرماهای خریداری شده را (بدون فروش حتی یک کیلو) به کشاورزان پرداخت کردند در حالی که برخی نخل داران هنوز از سال گذشته از شرکت‌های خصوصی مطالبه دارند.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس گفت: همراه با دیگر نماینده‌ها در جلسات کمیسیون تلفیق شرکت کردم تا در سطح ملی و استانی از زیرساخت‌ها و منابع ملی استفاده کنیم؛ بودجه‌های مرتبط با عمرانی و حمایت از حوزه‌های زیرساخت استان را در دو سال اخیر از دو هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان به ۵ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان در سال جاری و برای سال آینده به ۶ هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان افزایش دادیم.

بخشودگی جرایم تسهیلات کشاورزی

یوسفی عنوان کرد: سال گذشته برای بخشش جرایم تسهیلات کشاورزی از سال ۹۴ به بعد پیشنهاد دادیم که این جرایم بخشوده شوند که در کمیسیون تلفیق تصویب شد؛ افزایش بحث بیمه کشاورزی را با اختصاص دو هزار میلیارد تومان اعتبار نیز مطرح کردیم که برای استان خوزستان (در حوزه خشکسالی و سیل) و به خصوص پیگیری برای پرداخت غرامت باقیمانده سیل ۹۸ مؤثر است.

وی بیان کرد: مصوبه سال قبل برای خرید تضمینی گندم چهار هزار تومان بود که با توجه به افزایش هزینه تولید از جمله خرید کود پیگیری کردیم تا این قیمت را به پنج هزار تومان در سال جاری افزایش پیدا کند؛ سال آینده نیز برای اولین بار در تاریخ کشور به ازای هر کیلوگرم ۹ هزار و ۵۰۰ تومان هزینه به کشاورزان پرداخت می‌شود، بنابراین منابع مالی را برای کشاورزان تأمین می‌کند تا به سمت مکانیزه شدن و خرید ماشین آلات و ادوات کشاورزی حرکت کنند.

وی افزود: برای توجه به مناطق محروم از سال گذشته با پیشنهاد کمیسیون تلفیق مجلس و در در تبصره ۱۴ برای اولین بار ۱۹ هزار میلیارد تومان اعتبار برای موضوعات زیرساختی از جمله حمایت از تولید، کشاورزی، راه، موضوعات مرتبط با آب و فاضلاب مصوب و قرارگاه محرومیت زدایی هم تشکیل شد.

یوسفی گفت: برای سال آینده این رقم را احیا و برای پرداخت تسهیلات نیز نزدیک به ۱۵۰ میلیارد تومان جدای از منابع بانکی در نظر گرفتیم تا خود استان‌ها با نظر شورای برنامه‌ریزی استان از نظر تسهیلات کشاورزان را حمایت کنند.

46

کد خبر 1604107

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان خوزستان اهواز حمیدیه و کارون در مجلس نماینده مردم اهواز میلیارد تومان حوزه کشاورزی ماشین آلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۲۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تساوی بی‌حاصل استقلال خوزستان و ملوان در اهواز

آفتاب‌‌نیوز :

در چارچوب هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور جام خلیج فارس، تیم‌های استقلال خوزستان و ملوان بندرانزلی از ساعت ۱۸:۱۵ در ورزشگاه غدیر اهواز به مصاف هم رفتند که این بازی با تساوی یک بر یک همراه شد.

در حالی کوپال ناظمی با کمک‌های بهمن عبداللهی و صادق رستمی قضاوت این مسابقه را بر عهده داشتند که استقلال خوزستان پس از کسب یک برد و یک تساوی در ۲ هفته اخیر برای فرار از منطقه سقوط تلاش می‌کند. در آن سوی میدان هم ملوان پس از دو شکست متوالی در دو هفته اخیر برای قرار گرفتن در رده چهارم و ماندن در کورس کسب سهمیه، در پی بازگشت به جاده برد بود.

ملوان که برای جبران نتایج هفته‌های اخیر در این بازی دورخیز کرده بود، در دقیقه ۳۸ توسط رضا جعفری به گل رسید و در اهواز یک بر صفر از استقلال خوزستان پیش افتاد. نیمه اول با همین تک گل به سود شاگردان مهدی تارتار به پایان رسید. با شروع نیمه دوم، استقلال خوزستان که برای جبران جلو کشیده بود، سرانجام در دقیقه ۶۰ توانست با ضربه عثمان اندونگ، بازی را به تساوی بکشاند.

در ادامه تا پایان نیمه دوم با وجود تلاش دو تیم، توپی از خط دروازه‌ها عبور نکرد تا در نهایت جدال استقلال خوزستان و ملوان با تساوی یک بر یک به پایان برسد.

استقلال خوزستان با کسب دومین مساوی متوالی، ۲۱ امتیازی شد و در رده پانزدهم و ماقبل آخر جدول باقی ماند تا همچنان خطر سقوط، بیخ گوش این تیم باشد. ملوان هم ۴۵ امتیازی شد و از رده پنجم تکان نخورد.

ترکیب اولیه استقلال خوزستان:

حسن پورحمیدی، عثمان اندونگ، احمدرضا جلالی، آسو رستم، احمد مطلق‌زاده، حسن شوشتری، علیرضا کاظمی، ابوالفضل کوهی، دوستونبک تورسانو، بهروز بارانی و ساویو روبرتو

سرمربی: سیروس پورموسوی

ترکیب اولیه ملوان:

حبیب فرعباسی، حامد نورمحمدی، میلاد باقری، آرمان اکوان، ابوذر صفرزاده، مجید عیدی، پویا پورعلی، محمد بردبار، مهران احمدی، رضا جعفری و محمد عمری

سرمربی: مهدی تارتار

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ثبت ۷۲ میلیمتر بارندگی در «حسینیه» اندیمشک
  • تساوی بی‌حاصل استقلال خوزستان و ملوان در اهواز
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • استقلال- تراکتور فقط با ۱۰ هزار بلیت فروخته شده
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • آیا از لوله سیاه آهنی برای مصارف کشاورزی می‌توان استفاده کرد؟
  • بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان خریداری شد
  • خرید بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان+فیلم
  • خریدبیش از ۷۷۰ هزار تن گندم ‌از کشاورزان استان خوزستان