Web Analytics Made Easy - Statcounter

سالانه درشرکت تراکتورسازی ایران حدود ۲۲ الی ۲۳ هزاردستگاه تراکتورتولیدمی شود، ولی با این وجود کشاورزان برای خرید ابزارکارشان باید، سال‌ها چشم انتظارباشند وبا هزینه بیشتراز بازارآزاد از دلالان خرید کنند.

اما تولیدکنندگان برای حل این مشکل چندماهی است، مسیرفروش را هموارکردند تاکشاورزان به صورت مستقیم تراکتور را خرید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پای دردمشترک کشاورزان نشسته بودیم که کارشان لنگ تراکتوراست ونبودتراکتور کشاورزان را آسی کرده است وچندسالی ست درصف خریدهستند.

آقای امیری یکی ازکشاورزان است گفت:حدود ۴ سالی می‌شود، برای تراکتورثبت نام کردم باوجود باغ وکشاورزبودن درمشکل هستیم.

آقای حسینی یکی ازکشاورزان درشهرستان مراغه نیزگفت: حدود ۱۰ سالی می‌شود، درصف تراکتورهستم، اما تا امروز فرجی نشده است. 

طی دوسال گذشته توزیع تراکتور توسط مرکز مکانیزاسیون جهادکشاورزی اجرا می‌شد وتوزیعی که با اما و اگر‌های همراه بود.

آقای قربانیان معاون فروش وبازرگانی شرکت تراکتورسازی نیز بابیان اینکه تانیمه اول امسال تسهیلات خرید برای ۱۰ هزاردستگاه تراکتوراختصاص پیداکرده بود گفت: اماازنیمه دوم سال ۱۴۰۰ ضمن قطع این تسهیلات با نامه ارسالی از وزارت جهادکشاورزی به شرکت تراکتورسازی ایران زمینه فروش مستقیم فراهم شده است.

فروش تراکتورحداقل تاثیرش سرازیرشدن تراکتور‌های بوده که درماه‌های گذشته درپارکینگ‌ها انبارشده بود واین باعث شده قیمت بازار حداقل درحدود ۶۰ میلیون تومان کاهش داشته باشد.

ما حاشیه سود ۱۰ درصدی بازارداخلی را به حاشیه سود ۵۰ درصدی صادرات ترجیح می‌دهیمواین به نفع تولیدکنندگان وخریداران است.

 

حدود ۶۰۰ میلیون تومان قیمت بازار آزاد تراکتورکه ۳۹۰ جفت بوده است.

بااین تدابیری که اندیشیده شدوبه صورت مستقیم فروش انجام می‌شود، خرید وفروش روان دربازارصورت میگیرد وحدود ۵۱۰ الی ۵۲۰ میلیون قیمت شرکت وقیمت مصرف کننده نزدیک چهارصدو ۲ میلیون است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تراکتورسازی تبریز تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۸۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط آزاد رمزارزها؛ افت ۱۸ درصدی قیمت بیت‌کوین در یک ماه

قیمت رمزارز‌ها در اولین روز از ماه می‌میلادی و در بحبوحه فروش گسترده‌تر بازار به شدت کاهش یافت. افزایش نگرانی‌ها در آستانه تصمیم فدرال رزرو آمریکا برای نرخ بهره و همچنین دستگیری مدیرعامل صرافی بایننس، دو علت این ریزش دست‌جمعی رمزارز‌ها بود.

به گزارش اکوایران، سومین روز متوالی افت بیت‌کوین در حالی به ثبت رسیده که این رمزارز در ماه آوریل بدترین عملکرد ماهانه خود را از اواخر سال ۲۰۲۲ به ثبت رساند. بازدهی منفی ۱۸ درصدی بیت‌‎کوین در یک ماه اخیر موجب شده تا میزان رشد قیمت آن از ابتدای سال ۲۰۲۴ به کمتر از ۳۵ درصد برسد. این در حالی است که بازار‌ها در انتظار تصمیم فدرال رزرو در مورد نرخ بهره و داده‌های کلیدی بازار کار ایالات متحده هستند.

ارزش پرمعامله‌ترین ارز رمزنگاری شده جهان در یک هفته اخیر نزدیک به ۱۵ درصد کاهش یافته، چرا سرمایه‌گذاران بعد از صعود دیوانه‌وار بیت‌کوین به بالای ۷۰ هزار دلار اقدام به سیو سود و فروش آن کردند.

در حال حاضر بیت‌کوین در کانال ۵۶ هزار دلاری معامله می‌شود که حدود ۱۰ درصد کمتر از قیمت روز گذشته آن است. این کمترین قیمت از اواخر فوریه است. البته این افت قیمت تنها محدود به بیت‌کوین نبود و اتریوم هم با بیش از ۸ درصد کاهش نسبت به روز گذشته ۲۸۴۰ دلار در حال معامله است. در حال حاضر ارزش جهانی بازار رمزارز‌ها ۲ هزار و ۱۳۰ میلیارد دلار است که افتی ۹ درصدی در ۲۴ ساعت گذشته داشته است. با این حال حجم معاملات ۲۴ ساعته بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته است.

بنابر عقیده تحلیلگران، انتظار نمی‌رود فدرال رزرو بعداً تغییری در نرخ بهره ایجاد کند، اما این دیدگاه در بین سرمایه گذاران ریشه دوانده است که بانک مرکزی ممکن است به هیچ وجه نرخ بهره را در سال جاری کاهش ندهد و ضربه‌ای به دارایی‌های حساس به نرخ بهره مانند ارز‌های دیجیتال، سهام و اوراق قرضه یا حتی کالا‌های اساسی وارد کند.

دیگر خبرها

  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • جهش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژ، دنا، سمند، شاهین، تارا و کوییک + جدول
  • سقوط آزاد رمزارزها؛ افت ۱۸ درصدی قیمت بیت‌کوین در یک ماه
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • بازار خودرو روی دور تند ارزانی افتاد
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو | درخواست علی آبادی از شرکت های خودروساز چه بود؟
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارزخواری مونتاژکاران خودرو
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو
  • کف قیمت دلار کجاست؟